Rozpoczynamy rekrutację na bezpłatne obozy rekreacyjne dla młodzieży!!!

Z dniem 24 czerwca 2014 r. Fundacja Równych Szans PACYNKA rozpoczyna rekrutację na bezpłatne obozy wakacyjne dla młodzieży z powiatów hrubieszowskiego i zamojskiego.

Jeżeli:
– masz 12-16 lat,
– mieszkasz na terenach wiejskich powiatu zamojskiego bądź hrubieszowskiego
zapraszamy Cię do wzięcia udziału w naszych obozach!

Co oferujemy?
– bezpłatny 5-dniowy wypoczynek wakacyjny na Pojezierzu Łęczyńsko-Włodawskim,
– bezpłatny kurs podstaw windsurfingu,
– szkolenie z zakresu bezpieczeństwa nad wodą,
– gry i zabawy nad wodą,
– rekreacyjne wyprawy piesze, rowerowe i kajakowe ścieżkami edukacyjnymi Poleskiego Parku Narodowego i rzeką Bug w towarzystwie świetnych przewodników turystycznych,
– zabawy integracyjne i wiele innych atrakcji programowych oraz niezapomniane wrażenia!!!
A wszystko to pod opieką wykwalifikowanych trenerów, ratowników, wychowawców i przewodników.

Jeśli masz w te wakacje 5 wolnych dni, to skorzystaj z naszej oferty, a wrócisz do domu z nowymi umiejętnościami. Być może odnajdziesz też nowe pasje?.. Tym razem, to nic nie kosztuje!

Co zrobić, aby się zgłosić?

1. Zapoznaj się z Regulaminem Projektu (dostępny poniżej).
  2. Wydrukuj Formularz rekrutacyjny oraz Regulamin Letniego Wypoczynku, również dostępne poniżej.
  3. Wypełnij wydrukowane dokumenty i jak najszybciej prześlij je na nasz adres (ul. Dziewanny 27/1, 20-539 Lublin). Na Twoje zgłoszenie czekamy do 4 lipca (decyduje data wpływu). Złożenie dokumentów rekrutacyjnych wymaga zaangażowania rodziców/opiekunów prawnych w procesie wypełniania i podpisywania. Pamiętaj, że znaczenie ma kolejność zgłoszeń, a liczba miejsc na obozy jest ograniczona! Możesz zgłosić się sam albo zaprosić także swoich przyjaciół – być może wszystkim Wam uda się zakwalifikować J W każdym turnusie mamy do Waszej dyspozycji 12 miejsc.
  4. Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, albo chcesz nas uprzedzić o swoim zgłoszeniu, zadzwoń pod nr tel. 790 282 735 albo napisz maila na adres info@fundacjapacynka.pl
    Na pewno odpowiemy!

Dokumenty rekrutacyjne: