Rekrutacja

Do udziału w projekcie „Aktywność naszym uzdrowiskiem” zapraszamy osoby z terenu Lublina w wieku 60+. Jeśli macie Państwo ochotę na rekreację w miłym towarzystwie, na atrakcyjne spędzenie czasu wolnego z korzyścią dla własnego zdrowia, na zawarcie nowych znajomości – ta oferta jest dla Was.

Aby zgłosić chęć udziału w projekcie, należy wydrukować i wypełnić formularz rekrutacyjny (do pobrania poniżej) i złożyć go w biurze projektu (ul. Dziewanny 27/1, 20-539 Lublin) do dnia 21 czerwca 2015r. Formularze można składać w biurze osobiście, przesyłać pocztą tradycyjną lub mailową (skan dokumentu na adres info@fundacjapacynka.pl). Można także, po uprzednim ustaleniu telefonicznym, skorzystać z pomocy wolontariusza Fundacji i przekazać mu wypełniony formularz  w każdym dogodnym dla Państwa miejscu na terenie Lublina. W tym celu, prosimy dzwonić pod nr tel. 790 282 735.

Prosimy także o zapoznanie się z Regulaminem projektu (dostępny poniżej).

regulamin projektu anu

formularz rekrutacyjny anu

O wynikach rekrutacji będziemy Państwa informować telefonicznie bądź mailowo. Prosimy pamiętać, że liczy się kolejność zgłoszeń!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

Dane kontaktowe Biura projektu:

Fundacja Równych Szans PACYNKA (projekt ANU)

ul. Dziewanny 27/1

20-539 Lublin

(biuro czynne we wtorki i czwartki w godzinach 08.00 – 10.30)

tel. 790 282 735

www.fundacjapacynka.pl