Chciałbyś pomóc?

Staramy się dynamicznie pozyskiwać środki na realizację celów Fundacji, wykorzystując całą swoją wiedzę, umiejętności i doświadczenie. Jednak Twoja pomoc, niezależnie od jej charakteru, jest nieoceniona. Bez wsparcia ludzi, firm i instytucji aktywne działanie Fundacji i ciągłość w działaniu nie byłyby możliwe.

Zapraszamy Cię, włącz się do działania!

1. Przekaż darowiznę, symboliczną złotówkę

Każda darowizna, nawet symboliczna złotówka, ma znaczenie dla rozmiaru i jakości świadczonej przez nas pomocy. Jeśli masz możliwość, wesprzyj nasze działania, przekazując środki na rachunek bankowy Fundacji: 66 1950 0001 2006 0045 4405 0002.

2.  Zostań wolontariuszem

Jeśli chciałbyś podzielić się z nami swoimi umiejętnościami lub czasem wolnym, zapraszamy do kontaktu. Wystarczy tylko tyle czasu, ile sam zdecydujesz się poświęcić. Wyślij swoje cv na adres info@fundacjapacynka.pl, w tytule wiadomości wpisując Wolontariat. Skontaktujemy się z Tobą!

3. Promuj nasze działania

Możesz to robić zgodnie z własnymi możliwościami – wśród znajomych, w pracy, na portalach społecznościowych, gdziekolwiek znajdziesz ku temu okazję. W ten sposób łatwiej trafią do nas zarówno osoby, które pomocy potrzebują, jak też ci, którzy także chcieliby coś zrobić dla innych.